Technische omschrijving

Technische omschrijving

Wat houd een technische omschrijving in?

Om een goede uitvraag te maken naar aannemers is het verstandig om de gewenste producten vast te leggen in een document. In dit document zijn de uitgangspunten duidelijk vastgelegd, waardoor u het bouwwerk krijgt wat u voor ogen heeft. U kunt dit doen een STABU-bestek te schrijven, maar een wat eenvoudigere technische omschrijving is veelal voldoende hiervoor. Zeker bij wat kleinere projecten zit u echter vaak niet te wachten op een dik bestek, mede door de grote kosten wat dit met zich meeneemt.

Welke gegevens hebben wij van u nodig?

Om voor u van een goede offerte te voorzien is het vereist dat wij uw bouwplan helder krijgen. Wij hebben hiervoor uw bouwplan nodig(op tekening) met een globale omschrijving van wat de gewenste bouw is.

Wat krijgt u van ons?

U krijgt van ons een document waarin door middel van prestaties de diverse onderdelen van de bouw worden benoemd. Aan de hand van dit technisch ontwerp kunt u een uitvraag doen bij diverse aannemers. Tijdens het bouwproces kunt u vervolgens dit document gebruiken om de aannemer te toetsen aan kwaliteit, evenals bij de oplevering. Wij kunnen u ook ondersteunen bij de uitvraag bij diverse aannemers als bij de bouwbegeleiding.

Wilt u meer weten?

Heeft u aanvullende vragen over de technische omschrijving, of wilt u meer informatie over wat wij voor u hierin kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons 026 – 23 40 026. Liever via de mail, stuur uw vraag naar info@SKingenieurs.nl

  • Binnen 5 dagen een offerte
  • Te combineren met onze aanbestedingbegeleiding en bouwbegeleiding
  • Een goede technische omschrijving zorgt voor een vloeiende bouw
  • Indien gewenst kunnen wij uw hele vergunningsaanvraag verzorgen

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Bijlage

Andere diensten

Bouwbegeleiding

Energielabel (U/W)

Bouwbesluittoetsingen

Splitsingstekeningen

MPG-berekeningen

3D Visualisatie

Bouwkundig Tekenwerk

Vluchtplannen

Bestaande situatie

NEN2580 Metingen

Meerjarenonderhoudplan

Gebruiksmeldingen

BENG (U/W)

Bouwkundige keuring

Aanbesteding begeleiding