Bouwbegeleiding

Bouwbegeleiding

Wat houd bouwbegeleiding in?

Tijdens een bouwproject kunt u een bouwbegeleider inhuren om u van onafhankelijk advies te voorzien tijdens het bouwproces. Daarnaast zal de bouwbegeleider de aannemer toetsen tijdens de bouw op de afgesproken bouwplan, kwaliteit en planning.

Welke gegevens hebben wij van u nodig?

Om voor u van een goede offerte te voorzien is het vereist dat wij uw bouwplan helder krijgen. Wij hebben hiervoor uw bouwplan nodig(op tekening), met daarbij de gemaakte afspraken met de aannemer. Dit kan een technische omschrijving zijn, maar ook een begroting van de aannemer.

Wat krijgt u van ons?

Wij begeleiden u met het bouwproces. Concreet houdt dit in dat wij de aannemer periodiek controleren op de kwaliteit, afspraken en de planning. Wij koppelen onze bevindingen op u terug en voorzien eventueel acties indien dit nodig is.

Het is belangrijk dat u zelf de compleetheid van de offerte hebt getoetst. Wanneer er een verschil in uw verwachtingen versus de offerte is, kunnen er helaas teleurstellingen voorkomen. Indien gewenst kunnen wij u hierin ook helpen d.m.v. onze aanbestedingsbegeleiding.

Wilt u meer weten?

Heeft u aanvullende vragen over bouwbegeleiding, of wilt u meer informatie over wat wij voor u hierin kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons 026 – 23 40 026. Liever via de mail, stuur uw vraag naar info@SKingenieurs.nl

  • Binnen 5 dagen een offerte
  • Te combineren met onze omgevingsvergunningsaanvraag
  • Professionele begeleiding leidt tot een vloeiende bouw
  • Indien gewenst kunnen wij u ook begeleiden in het aanbestedingstraject

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Bijlage

Andere diensten

Energielabel (U/W)

Bouwbesluittoetsingen

Splitsingstekeningen

MPG-berekeningen

3D Visualisatie

Bouwkundig Tekenwerk

Vluchtplannen

Technische omschrijving

Bestaande situatie

NEN2580 Metingen

Meerjarenonderhoudplan

Gebruiksmeldingen

BENG (U/W)

Bouwkundige keuring

Aanbesteding begeleiding