Aanbesteding begeleiding

Aanbesteding begeleiding

Wat houd aanbesteding begeleiding in?

Heeft u bouwplannen maar weet niet waar u moet beginnen? Wij kunnen u ondersteunen met het uitwerken van uw plan en het aanbesteden van het bouwwerk.

Samen met u selecteren wij enkele aannemers in uw regio waarbij we een offerte aanvragen. Door onze ervaring met diverse aannemers weten wij exact welke aannemer de gewenste kwaliteit biedt bij specifieke werkzaamheden. Maar u kunt uiteraard ook zelf met enkele aannemers komen.

Welke gegevens hebben wij van u nodig?

Om een juiste plan van aanpak te maken is het belangrijk dat u uw verbouwplannen kenbaar maakt. Samen met uw bouwplannen kunnen we aan de slag met het produceren van de stukken om een juiste uitvraag te doen. Tijdens het uitwerken van deze plannen komen vaak gedetailleerde vragen naar voren, die we samen met u doornemen om zodoende een sluitende uitvraag te kunnen produceren.

Wat krijgt u van ons?

Wij begeleiden u met het aanschrijven van de aannemers om zodoende voldoende offertes te verkrijgen. Maar ook het tussentijds beantwoorden van vragen en de uiteindelijke indiening van de prijzen begeleiden we. Indien gewenst kunnen wij ook voor u een technische omschrijving aanbieden. Hierin kunnen wij de gewenste bouwproducten vast leggen voor de aannemers, waardoor de aanbiedingen eenduidig worden.

De verschillende offertes bundelen we vervolgens in een overzicht voor u. Hierin heeft u in een overzicht inzichtelijk wat de diverse aannemers aanbieden per onderdeel en de prijs die zij ervoor rekenen. Door u een duidelijk overzicht te geven kunt u, indien gewenst met advies van ons, een aannemer selecteren voor het realiseren van uw bouwproject.

Wilt u meer weten?

Heeft u aanvullende vragen over de aanbesteding begeleiding, of wilt u meer informatie over wat wij voor u hierin kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons 026 – 23 40 026. Liever via de mail, stuur uw vraag naar info@SKingenieurs.nl

  • Binnen 5 dagen een offerte
  • Te combineren met onze omgevingsvergunningsaanvraag
  • Professionele begeleiding leidt tot goede prijs/kwaliteit
  • Indien gewenst kunnen wij u ook begeleiden in het uitvoeringstraject

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Bijlage

Andere diensten

Bouwbegeleiding

Energielabel (U/W)

Bouwbesluittoetsingen

Splitsingstekeningen

MPG-berekeningen

3D Visualisatie

Bouwkundig Tekenwerk

Vluchtplannen

Technische omschrijving

Bestaande situatie

NEN2580 Metingen

Meerjarenonderhoudplan

Gebruiksmeldingen

BENG (U/W)

Bouwkundige keuring