Energielabel (U/W)

Energielabel (U/W)

Wat houd een energielabel in?

Een energielabel geeft een inzicht in de energiezuinigheid van uw woning of bedrijfspand. Wanneer u uw woning verkoopt, verhuurt of oplevert is een energielabel verplicht. Per 1 januari 2022 is het hebben van een energielabel zelfs verplicht voordat u uw woning aanbiedt.

Ook bij de verkoopt, verhuur of oplevering van bedrijfspanden is een energielabel verplicht. Per 1 januari 2023 moeten zelfs alle bedrijfspanden voldoen aan de minimale label C. Helaas voldoen de meeste van de huidige kantoorpanden hier niet aan. Graag helpen wij u met het behalen van de gestelde eis, met onze energielabel verbetering.

Welke gegevens hebben wij van u nodig?

Voor het maken van een energielabel zijn alle bouwkundige gegevens in basis belangrijk, aangezien deze een verbetert resultaat kunnen bieden. Het belangrijkste is dat er (recente) tekeningen aanwezig zijn van het bouwwerk. Mochten er installatiegegevens beschikbaar zijn is dit zeker een meerwaarde.

Heeft u geen (recente) tekeningen van uw bouwwerk? Dat is geen probleem, echter zullen we dan de bestaande situatie in kaart moeten brengen.

Wat krijgt u van ons?

Wij komen ter plaatse het bouwwerk opnemen. Bij deze opname zullen wij alle relevante gegevens van uw bouwwerk opnemen. Deze gegevens zullen wij invoeren in het softwareprogramma en hieruit volgt een energielabel conform de NTA 8800. Deze energielabel is afgemeld en kunt u gedurende 10 jaar gebruiken.

Wilt u meer weten?

Heeft u aanvullende vragen over een energielabel, wilt u meer informatie over wat wij voor u hierin kunnen betekenen, of simpelweg een afpsraak inplannen? Neem telefonisch contact met ons 026 – 23 40 026. Liever via de mail, stuur uw vraag naar info@SKingenieurs.nl

 

 

  • Gebruikelijk gereed binnen 15 werkdagen
  • Verplicht aanwezig voor start verkoop woning
  • Verplicht label C voor bedrijfspanden
  • Wij kunnen ook een adviesrapport verzorgen voor het verbeteren van uw energielabel

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Bijlage

Andere diensten

Bouwbegeleiding

Bouwbesluittoetsingen

Splitsingstekeningen

MPG-berekeningen

3D Visualisatie

Bouwkundig Tekenwerk

Vluchtplannen

Technische omschrijving

Bestaande situatie

NEN2580 Metingen

Meerjarenonderhoudplan

Gebruiksmeldingen

BENG (U/W)

Bouwkundige keuring

Aanbesteding begeleiding