Bestaande situatie

Bestaande situatie

Wat houd het in kaart brengen van de bestaande situatie in?

Om een verbouwing goed te kunnen verwerken op stukken is het belangrijk om de bestaande situatie goed in kaart te hebben. Vaak zijn de bestaande bouwtekeningen bij de gemeente op te vragen.

Bij sommige gebouwen is dit echter niet van toepassing of zijn er dusdanig veel inpandige wijzigingen aangebracht. Het is dan verstandig ter plaatse de bestaande situatie op te nemen. Dit doet SK Bouwkundig ingenieursbureau zelfstandig, waardoor we de werkelijke situatie goed in kaart kunnen brengen.

Welke gegevens hebben wij van u nodig?

Omdat de bestaande situatie opgenomen dient te worden zijn er weinig gegeven beschikbaar. Alle gegevens die het meer inzichtelijk maken wat de bestaande situatie is, is bruikbaar. Indien er geen gegevens bekend zijn kunnen wij u helaas vooraf niet voorzien van een vaste offerteprijs, wij kunnen dan enkel het bouwwerk op basis van regie opnemen.

Wat krijgt u van ons?

Wij kunnen de bestaande tekeningen in zowel 2D al 3D opnemen. Indien het in 2D afdoende is, dan krijgt u van ons de plattegronden in zowel pdf als dwg-formaat. Mocht u het bouwwerk in 3D ingemeten willen hebben, leveren wij u ook de doorsneden en gevels hiervan aan. Aangezien vanaf de buitenzijde het lastig te meten is, zullen de details in de gevels niet opgenomen worden. Indien gewenst kunnen wij deze wel op basis van foto’s realistisch proberen te plaatsen op de gevels.

Wilt u meer weten?

Heeft u aanvullende vragen over het in kaart brengen van de bestaande situatie, of wilt u meer informatie over wat wij voor u hierin kunnen betekenen? Neem telefonisch contact met ons 026 – 23 40 026. Liever via de mail, stuur uw vraag naar info@SKingenieurs.nl

  • Binnen 48 uur een offerte!
  • Gebruikelijk binnen 15 werkdagen gereed
  • Indien gewenst kunnen wij uw bouwkundig tekenwerk verzorgen

Offerte aanvraag

Offerte aanvraag

Bijlage

Andere diensten

Bouwbegeleiding

Energielabel (U/W)

Bouwbesluittoetsingen

Splitsingstekeningen

MPG-berekeningen

3D Visualisatie

Bouwkundig Tekenwerk

Vluchtplannen

Technische omschrijving

NEN2580 Metingen

Meerjarenonderhoudplan

Gebruiksmeldingen

BENG (U/W)

Bouwkundige keuring

Aanbesteding begeleiding